Thumbnail Mobiele verzekeringen

Mobiel verzekeren, ja of nee?

Orginaliteit7.5
Bruikbaarheid8
Vormgeving8
Humor5
7.1
Reader Rating: (0 Rates)0

Tegenwoordig gebruikt iedereen mobiele apparaten, maar niet iedereen sluit een verzekering af. Toch is het ontzettend belangrijk dat je jouw apparaat verzekert!

Hoognodig

Wij zijn allemaal heel druk bezig met 'snappen', 'what's appen' en 'tweeten', maar wat als je apparaat valt bij het maken van een selfie? Als je een verzekering hebt ben je opgelucht dat het gerepareerd kan worden, maar als dat niet zo is loop je rond met een scheeur in je apparaat.

Voordelen

Je zal wel denken 'maar een verzekering afsluiten kost veel geld en ik ben erg voorzichtig'. Toch kunnen veel ongevallen zich voordoen waar jij niet verantwoordelijk voor bent, stel dat je alsnog voor de kosten moet opdraaien. Een verzekering helpt jou met de oplossing voor het probleem. Je mobiele apparaten zijn namelijk niet goedkoop! Lees meer over mobiele apparaten in deze infographic.

Infographic Mobiele verzekeringen, ja of nee?

Deel van Mobiele verzekeringen Deel van Mobiele verzekeringen Deel van Mobiele verzekeringen Deel van Mobiele verzekeringen Deel van Mobiele verzekeringen Deel van Mobiele verzekeringen Deel van Mobiele verzekeringen Deel van Mobiele verzekeringen Deel van Mobiele verzekeringen

Deel van Mobiele verzekeringen

Beoordeel deze post!
Land van herkomst: Nederland
Infographic designer: Zenze
Opdrachtgever: Mobi Protect
Bron: Unknown
Formaat: 1000 x 5793


Kleuren


Laat een bericht achter