Thumbnail tips die je helpen om een bedrijf op te zetten

Het starten van een bedrijf

Hoe zorg ik ervoor dat mijn bedrijf op de radar komt? Welke tools heb je hiervoor nodig en zou een video je daarbij kunnen helpen?

Inhoud

  1. Branding voor jouw bedrijf
  2. Marketing, zet jouw bedrijf op de radar
  3. Tips voor het starten van een bedrijf

1. Branding voor jouw bedrijf?

Er wordt bij branding vaak geassocieerd met een logo, bedrijfsidentiteit, advertenties en marketing. Maar eigenlijk is het veel meer dan dat alleen. Zo moet je ook denken aan het creëren van vertrouwen, je wil namelijk dat je branding geassocieerd wordt met iets positiefs. En een mooie naam alleen is daarom niet genoeg.

 

2.Marketing, zet jouw bedrijf op de radar

Om je bedrijf op de radar te zetten kun je gebruik maken van een video. YouTube is een medium die veel bezocht wordt. Zo is YouTube de een na populairste zoekmachine op het internet. YouTube bezorgt over de 4 miljard video’s per dag. Naast dat video’s veel aandacht trekken zijn zoekmachines er ook dol op. Video’s zijn namelijk goed voor de SEO.

 

3.Tips voor het starten van een bedrijf

Als je een bedrijf begint moet je altijd iets doen wat je leuk vindt. Ergens je passie in hebben, helpt om je bedrijf staand te houden. Zorg ervoor dat je een bron van inkomen hebt, vooral als je pas bent begonnen met je bedrijf. Hierdoor heb je altijd iets om op terug te vallen in het geval dat het fout gaat met je bedrijf. Het is ook ontzettend belangrijk dat je je sociale netwerk vergroot via je klanten bijvoorbeeld.