Virtuele valuta

Virtuele valuta’s worden gebruikt als een betaalmiddel dat niet wordt gecontroleerd en niet is uitgegeven of gegarandeerd door een centrale bank. Ook kun je deze munten niet vasthouden, ruiken of zien. Bitcoin en Ethereum zijn bekende virtuele valuta’s, maar er bestaan daarnaast nog veel meer verschillende virtuele valuta.

Virtuele valuta

Virtuele valuta ook wel bekend als cryptocurrency is een betaalmiddel die  je niet kan voelen, zien of ruiken. Een paar voorbeelden van cryptocurrencies zijn Bitcoin, Ethereum dit zijn de bekendste. Ook heb je cryptocurrencies zoals Ripple, Litecoin, Stellar en TRON met allemaal hun eigen betekenis en doelgroep.
Steeds meer mensen krijgen interesse in virtuele valuta’s en beginnen daarom ook met investeren maar wat ze niet begrijpen is dat investeren ook risico’s kan hebben.
Je kunt namelijk erg makkelijk misleid worden door de mensen om je heen dit kan negatieve resultaten veroorzaken je kunt bijvoorbeeld al je geïnvesteerde geld verliezen.
Ook is het erg belangrijk dat als je gaat investeren je je wachtwoord niet vergeet van de online wallet als dit wel gebeurt ben je alles kwijt.
verschillend virtuele valuta's


Land van herkomst: Canada
Infographic designer: visualistan
Opdrachtgever: blockchaintechnews
Bron: visualistan
Formaat: 1900  x 5119


Kleuren