holi

Holi

Tijdens Holi wordt er gevierd dat de winter ten einde is gekomen en dat de lente is begonnen.  Het is een dag voor lol, spelen, verbroken relaties repareren, vergeven en vergeten. Kortom: een nieuw begin.

Viering

De viering van Holi begint een nacht van tevoren, mensen beginnen met religieuze rituelen om ervoor te zorgen dat het kwaad weggejaagd wordt. In de ochtend begint ‘Rangwali Holi’, de viering. Tijdens het festival kleuren de deelnemers elkaar met droog poeder en gekleurd water. Iedereen mag geraakt worden; vrienden, vreemdelingen, jong en oud. In de avond is het tijd voor nette kleding en bezoek aan de familie.

Zaken doen

Holi is het perfecte moment voor bedrijven om zaken te doen. Voor het festival worden namelijk vele speciale gerechten bereid en ook veel poeder verkocht. Het is een goed moment voor een bedrijf om contact met anderen te leggen. In de infographic kan je meer lezen over wat je allemaal kunt beleven tijdens dit evenement. Er zijn ook handige tips voor bedrijven!
 
Infographic Holi
[su_button url=”#bk-normal-feat” style=”flat” background=”#ED244C” size=”5″ icon=”icon: angle-double-up”]Beoordeel deze post![/su_button]


Land van herkomst: India
Infographic designer: Onbekend
Opdrachtgever: Onbekend
Bron: in.godaddy.com
Formaat:  1000 x 3746


Kleuren