Infographic ontwerpen in Den Haag

Professionele infograpic laten ontwerpen?

Door een infographic te laten maken is het mogelijk om veel informatie eenvoudig te laten zien. Het is een perfect middel om je doelgroep snel te informeren. Coolinforgrapics maakt al jaren professionale infographics. Onze beste mensen staan klaar voor u om een professionele, leesbare en mooie infographic te maken.

Infographic voor duidelijkheid.

Een infographic is een visuele weergave van feiten, Cijfers, tabellen, statestieken, nieuwsberichten, overzichtskaarten en instructies kunnen worden verwerkt in een infographic design. Een goede infographic is overzichtelijk, vermakelijk en vooral aantrekkelijk om naar te kijken.

  • Inzichtelijk maken: met een goede infographic is het direct duidelijk wat je wilt laten zien.

Jaarverslag als infographic?

Gemeenten worstelen vaak in hun communicatie met de burger. De burger wilt geen saaie statistieken, maar een infographic kan in één oogopslag de boodschap overbrengen.

Een papieren jaarverslag kan veel leuker, beter en mooier! Ooit al eens overwogen om een jaarverslag te laten maken in de vorm van een infographic?

Hetzelfde geldt voor onderzoeksresultaten: presenteer je de bevindingen in saaie Excel sheets? Of laat je de cijfers echt spreken? Wij gaan graag de uitdaging aan om van een saaie lijst met data iets leuks en opvallends te maken!

Zelf een infographic laten ontwerpen?

Cooninfographics.nl heeft al jaren ervaring op het gebied van het ontwerpen van infographics. En wij nemen alle stappen voor je uit handen. Bekijk ons uitgebreide portfolio en doe inspiratie op om je eigen infographic te laten ontwerpen.

Werkwijze voor uw infographic.

inventarisatie

In de eerste fase maak je ons duidelijk wat het doel is van de infographic. Ook praten we over hoe je je doelgroep je infographic wilt laten zien.

Teksten en data

In deze fase gaan we samen met u teksten (her)schrijven en de data categoriseren. Inhoud is in deze stap het belangrijkst.

Ontwerp

Ons team gaat vervolgens aan de slag om een stijl te bepalen voor een infographic ontwerp. Na goedkeuring op de stijl, wordt de infographic definitief gemaakt.

Coolinfographics.nl neem al deze stappen voor je uit handen.

Ben zeer tevreden met het geleverde werk van Coolinfographics. Op deze manier kunnen we onze doelgroep duidelijk maken.

– Jeroen Bode