slimmer werken, niet harder

Slimmer werken, hoe doe je dat?

Het is zo ver. Het is voor vele scholen al voorjaarsvakantie. Als ouder heb je misschien ook vrij genomen om tijd door te brengen met je kind of neem je als werknemer een paar vrije dagen op om te ontsnappen van werk. De dagen gaan snel voorbij en je moet snel weer aan de bak. Gelukkig voor jou hebben we deze informatieve infographic gevonden die jouw ervaring op werk beter kan maken.

Is vooruitgang harder werken?

Je wilt harder werken om het beter te doen, maar is dat wel de juiste keuze? Nee, in deze infographic lees je dat harder werken niet de oplossing is. Slimmer werken zorgt ervoor dat je hoger op komt. Bij slimmer werken leer je wat je moet doen om efficiënter te werken. Bij slimmer werken komen de volgende onderwerpen naar boven, hoe deel je een groot project op, wat moet je doen als je vast loopt en hoe blijf je scherp, etc.

Hoe kan ik slimmer werken?

Slimmer werken doe je door efficiënt te werken, maar geen overuren erin te steken. Zorg ervoor dat je weet wat je moet doen. Houd jezelf in bedwang met social media en dergelijke, je hoeft niet direct op een bericht te reageren. Als je een moeilijke opdracht hebt, help het enorm als je ervoor zorgt dat je elke dertig tot zestig minuten alleen aan die opdracht besteed. Meer van dit soort tips lees je in de infographic.
 
Infographic Vrouwen die hun horror film hebben overleefd
Land van herkomst: Unknown
Infographic designer: Unknown
Opdrachtgever: bestmastersdegrees.com
Bron: bestmastersdegrees.com
Formaat: 1000 x 1698


Kleuren


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *