Twitter post cheatsheet thumbnail

Twitter post hulp

Twitter is een van de bekendste social media platformen op dit moment. Grote kans dat je het ook gebruikt! Deze social media platform word voor verschillende redenen ingezet. Het kan voor persoonlijk gebruik zijn maar voor bedrijven is Twitter de manier om hun naam nog bekender te te maken.

Persoonlijk gebruik

Twitter is een goede manier om jou dagelijkse leven met je vrienden, kennissen, en familie te delen. Met zogenaamde posts kan je een tekst bericht achterlaten en iedereen die je volgt ziet deze vervolgens in zijn tijdlijn. Foto’s en filmpjes kunnen ook makkelijk worden gedeeld en zo weet iedereen waar jij mee bezig bent! En met behulp van hashtags kan je ervoor zorgen dat andere mensen die jou niet volgen nog makkelijker jou posts vinden.

Zakelijk gebruik

Twitter is niet alleen spelletjes en verhalen, het word ook ingezet voor serious business! Denk maar aan een restaurant die hun dag menu tweet of Samsung  post een foto van een nieuwe mobiele smartphone. Je kunt het zo gek niet bedenken of Twitter heeft een manier om jou bedrijf te helpen. De infographic hieronder helpt je met de afmetingen voor jouw posts of het optimaliseren van jou profile pagina.
 
Infographic Twitter post hulp


Land van herkomst: Amerika
Infographic designer: Onbekend
Opdrachtgever: Boostability
Bron: Boostability
Formaat: 1000 x 2000


Kleuren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *