James Bond: 50 jaar aan film

50 jaar James Bond, de beste en meest bekende superspion ooit. Er zijn boeken over hem geschreven die later zijn verfilmd. Deze infographic laat een schematische weergave zien van de Bond films door de jaren heen. Zo vind je in deze infographic bijvoorbeeld wat Bond zijn favoriete gadgets / drankjes gemiddeld kosten en welke supers schurken hij tegen kwam en met welke wapens deze schurken vochten.

Bond-fan of niet, deze infographic is voor vrijwel iedereen wel interessant. Bijna iedereen heeft wel eens een Bond film gezien. Onlangs is nog de 23e James Bond film uitgekomen: Skyfall. Deze infographic is opgesteld naar aanleiding van deze film, om te vieren dat James Bond ons al 50 jaar ‘entertaint’ als een super spion met super auto’s, super gadgets, mooie vrouwen en nog veel meer.
Een infographic is een visuele weergave van feiten. Door deze feiten en statistieken mooi weer te geven worden ze overzichtelijk en veel makkelijker te begrijpen.
Een infographic kan je echt voor elk denkbare onderwerp maken. Een boeiende en visueel aantrekkelijke weergave draagt bij aan SEO. Het zorgt voor inkomende links naar je website. Verder is een ook een goed middel om in te zetten bij social media, omdat deze zich goed leent om te delen via bijvoorbeeld Facebook en Twitter.
Waar je vroeger pen en papier hebt, heb je nu een scherm en een vinger om alles in te voeren en in te loggen op de bibliotheek van je school. Er komen geen bibliotheekpassen meer aan tekort. iPads en smartphones tegenover briefjes, pennen en notitiepapier. En niemand wist waar je was, tot je thuis kwam.

Infographic James Bond 50 jaar aan de film


Land van herkomst: Amerika
Infographic designer: oBizMedia
Opdrachtgever: H&R Block
Bron: H&R Block Blog
Formaat: 1000 x 3854


Kleuren