Cool Infographics is een infographic blog. Een infographic moet bijzonder zijn om te worden toegevoegd aan onze infographic blog collectie. Met onze blog geven we gehoor aan onze passie voor datavisuals, informatieve grafieken en infographics.


Een goede infographic inspireert. Als professionals uit de media, marketing en communicatie halen we inspiratie uit de meest bijzondere, mooiste en onderscheidende infographics. We zijn altijd op zoek naar nieuwe infographics, maar alleen de uitblinkers van hoge kwaliteit worden toegevoegd aan onze collectie.

Infographic blog

Vormgeving, onderwerp of originaliteit van de uiting bepalen de kwaliteit van de infographic. Over een mooie infographic is goed nagedacht. Een ontwerp dat tot in de kleinste details is uitgewerkt. Beeld en tekst is met elkaar in balans en de lay-out klopt als een bus, zonder dat dit ten koste gaat van de dynamiek. Een infographic van dit niveau voegen we graag toe aan onze infographic blog.

Mobiel toegankelijk

Dankzij responsive design is onze site ook te bekijken op kleinere schermen. Bezoek coolinfographics.nl met je tablet of je mobiele telefoon en ontdek dat de website zich volledig aanpast. Natuurlijk is onze website ook toegankelijk voor elke computer met internet.

Unieke infographic

Elke infographics is voorzien van handige informatie, zoals land van herkomst, opdrachtgever, maker, kleurgebruik en formaat. Via de zoekfunctie vind je de gewenste infographic. Ook kun je filteren op onderwerp door gebruik maken van de tags op elke pagina.
Laat je inspireren en volg ons op Facebook, Twitter en Google+