Oud-en-nieuw feest geven met onmisbare tips

De kerstdagen zijn voorbij. Met oudejaarsavond in het vooruitzicht zijn de feestjes niet aan te slepen. Een oud en nieuw feest geven is spannend en leuk, maar biedt geen ruimte voor blunders, flaters of andere uitglijders. Hoe voorkom je een grootfiasco tijdens de jaarwisseling?

Oud & nieuw feest geven

Oud en nieuw feest geven vraagt om een zorgvuldige voorbereiding. Hoe gek het ook klinkt, de nacht van 31 december op 1 januari komt elk jaar maar één keer voor. Elke gast die heeft besloten om deze bijzondere avond door te brengen op jouw feest, heeft dan ook hoge verwachtingen. Het veeleisende publiek is gaat er vanuit dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Infographic met handige tips

Welke locatie, wie nodig je uit en hoe breng je iedereen op de hoogte? Nog belangrijker: hoe zorg je ervoor iedereen het naar zijn zin heeft, nog lang niet naar huis wilt en uiteindelijk met het glas mee naar buiten moet worden geveegd? Kortom, hoog tijd voor een infographic vol met tips voor een spetterende jaarwisseling.
De infographic geef advies over de belangrijkste onderdelen van een feest. Met doeltreffende tips, weetjes en waarschuwingen over drank, snacks en eten, vrienden, aankleding, muziek, veiligheid, drugs en seks. Ondersteund door mooie illustraties,statistieken, lijstjes en overzichten maken het grafische ontwerp tot een handboek waar geen beginnende organisator zonder kan. Met deze infographic guide kan het eindejaarsfeest bijna niet meer stuk. Proficiat!
 
Oud-nieuw-feest-geven-met-deze-handige-tips-altijd-een-succes-620
 


Land van herkomst: Amerika
Infographic designer: Best Colleges Online
Opdrachtgever: Best Colleges Online
Bron: How to Party
Formaat: 1000×8087


Kleuren