Verkeer, waar ga je liever de weg niet op

Het verkeer, we nemen er allemaal deel aan, maar waar is het nou gevaarlijk om te rijden en welke landen hebben de raarste wegen? In deze infographic wordt het allemaal weergeven.

Deze infographic, die in opdracht van TraderQuote werd gemaakt, waarschuwt ons voor alle plaatsen waar we zeker een taxi moeten nemen. In zes verschillende landen rij je het meest gevaarlijk, in Rusland zijn er 235 dodelijke ongevallen op een miljoen inwoners en 939 dodelijke ongevallen op een miljoen voertuigen.

Maar wat denk je van de vijf meest rare wegen. Bijvoorbeeld, Hana Highway heeft 54 bruggen en Passo Dello Stelvio bevat 48 haarspeldbochten. En wist je dat India in het verkeer de meeste chaos en koeien heeft, om nog maar te zwijgen over het feit dat de inwoners die deelnemen aan het verkeer vaak ’s avonds zonder licht rijden.
Een infographic is een visuele weergave van feiten. Door deze feiten en statistieken mooi weer te geven worden ze overzichtelijk en veel makkelijker te begrijpen. Een infographic kan je echt voor elk denkbare onderwerp maken. Een boeiende en visueel aantrekkelijke weergave draagt bij aan SEO. Het zorgt voor inkomende links naar je website. Verder is er ook een goed middel om in te zetten bij social media, omdat deze zich goed leent om te delen via bijvoorbeeld Facebook en Twitter.
Bekijk hier dan snel deze infographic.
Infographic Verkeer waar ga je liever niet de weg op


Land van herkomst: Engeland
Infographic designer: Onbekend
Opdrachtgever: TraderQuote
Bron: TraderQuote
Formaat: 620×1900


Kleuren