Thumbnail infographic 'Glamping, wat is dat'

Glamping, wat is dat?

Orginaliteit9
Bruikbaarheid8
Vormgeving9.5
Humor7
8.4
Reader Rating: (1 Rate)7.5

Wil jij ook zal graag kamperen, maar toch in een lekker bed slapen? Dan is Glamping iets voor jou. Je bent midden in de natuur en toch heb je veel luxe tot je beschikking.

Wat betekent 'Glamping'?

Glamping is een combinatie van de twee woorden 'Glamorous' en 'camping'. Je bent in een speciale omgeving en verblijft meestal in een luxueuze tent, maar het kan ook een hut zijn. De bedoeling van Glamping is dat je niks tekort komt en toch elk moment van de omgeving kan genieten.

Waarom naar een Glamping?

Een Glamping biedt veel mogelijkheden voor een romantisch verblijf tot een vakantie met kinderen. Eerst was het alleen toegankelijk als je rijk was, maar tegenwoordig is het toegankelijk voor iedereen.

 

De infographic 'Glamping, wat is dat?'

Een deel van de infographic 'Glamping, wat is dat?' Een deel van de infographic 'Glamping, wat is dat?' Een deel van de infographic 'Glamping, wat is dat?' Een deel van de infographic 'Glamping, wat is dat?' Een deel van de infographic 'Glamping, wat is dat?' Een deel van de infographic 'Glamping, wat is dat?' Een deel van de infographic 'Glamping, wat is dat?' Een deel van de infographic 'Glamping, wat is dat?' Een deel van de infographic 'Glamping, wat is dat?' Een deel van de infographic 'Glamping, wat is dat?'

Beoordeel deze post!
Land van herkomst: Nederland
Infographic designer: Daylinq
Opdrachtgever: Vacanceselect
Bron: Unknown
Formaat: 1000 x 4727


Kleuren


Laat een bericht achter