15 netwerktips voor introverte

15 netwerktips voor introverte mensen

Als je het moeilijk vindt om netwerkevenementen bij te wonen vanwege de overweldigende sociale angst, ben je bijna zeker niet de enige. Veel mensen hebben introverte neigingen en een angst voor spreken in het openbaar. Als je van plan bent om te slagen in een bedrijf of een carrière voor die kwestie, zul je waarschijnlijk het vermogen om te netwerken gebruiken.

Wat is het doel van netwerkevenementen?

Netwerken is het cultiveren van nieuwe relaties die beide partijen op professioneel of persoonlijk niveau ten goede kunnen komen. Het doel van netwerkevenementen is om van deze eenmalige kennissen productieve werkrelaties te maken. Kansen ontplooien zich mogelijk uit deze eerste contacten of misschien spreek je nooit meer met deze mensen, het is onzeker. Als je wilt leren hoe je de kans vergroot dat je volgenden netwerkevenement een wezenlijke impact heeft op je carrière of privéleven, zet deze tips van GetVoIp dan in actie en netwerk effectiever als een introvert persoon.
15 netwerktips voor introverte
Land van herkomst: USA
Infographic designer: Drew Page
Opdrachtgever: GetVoip
Bron: Psycnet Cornell University Fast Company Journal of Neuroscience New World Encyclopedia Nielsen PNAS SAGE Journals ScienceDirect The Happiness Project The Muse
Formaat: 1601 x 9870


Kleuren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *