Creatief bezig zijn met Pasen


Het is bijna Pasen en dat betekent gezellig met de familie genieten van een paasontbijt. Ben je ook een grote fan van Pasen? Dan is deze post zeker de moeite waard om te lezen!

Inhoud

 1. Eieren versieren met Pasen
 2. Wist je dit over Pasen
 3. Pasen en veganisten
 4. Maak je eigen infographic

1.Eieren versieren met Pasen

Een paasei is een normale of chocolade ei die word versierd vervolgens word deze tijdens Pasen verstopt. Paaseieren zoeken is een leuke buitenactiviteit. Een ei kan op verschillende manieren worden versierd zoals schilderen of beplakken met stickers. De infographics hieronder laten zien hoe je een ei mooi en creatief kan versieren tot een paasei.

 1. Ideeën om je paaseieren te versieren
 2. Manieren om je paaseieren te versieren

Een konijn die met Pasen het haasje is, is nooit grappig

 2.Wist je dit over Pasen?

Hoeveel weet jij over Pasen? Veel mensen denken aan de paashaas en chocolade eieren, maar er zit een rijke geschiedenis achter het paasfeest. Pasen werd vroeger altijd gevierd met normale kippeneieren. Volgens oude volkloren was de uitvinder van het chocolade ei een Turijnse banketbakker die in de 19de eeuw actief was. Hetchocolade ei werd meteen een succes. In de volgende drie infographics vind je nog meer feiten die je misschien niet wist over Pasen.

 1. Jezus en Pasen
 2. Feiten over de paaseieren
 3. Ideeën om in je mandje te doen

 

 

3.Pasen voor veganisten

Pasen is onlosmakelijk verbonden met het ei, eieren spelen een grote rol op deze feestdag maar ook in de recepten voor het paasontbijt of de paaslunch. Maar wat als je geen ei eet? We zijn opzoek gegaan naar leuke artikelen die veganistische recepten bevatten om iedereen gelukkig te maken tijdens Pasen.

 1. Ei alternatieven
 2. Paasbroodjes
 3. 10 heerlijke paas lekkernijen
 4. Veganistische mayonaise

 

4.Maak je eigen infographic

Wil je zelf een infographic maken? Dan staan hieronder afbeeldingen die je verder linken naar visuals voor jouw eigen Paas infographic.
Wil je een graag een infographic maar heb je daar geen tijd voor? Dan kan je er een laten maken door ons, neem contact met ons op.