trump

Donald Trump vs. global warming

De opwarming van de aarde is een serieus probleem maar niet iedereen erkent het. Zoals bijvoorbeeld Donald Trump, die sinds 20 januari 2017 president van Amerika is. Vanaf het moment dat Trump de eed had afgelegd en president werd, is de pagina over klimaatverandering van de officiële website van the White House verwijderd.


Donald trump noemde het energie besparing programma geïntroduceerd door Obama onnodig en overdreven. Volgens Trenberth gaat het Trump allemaal om ”De behoefte aan energie en gaat het niet om de schade die aangericht worden aan het klimaat door het aftappen van die stroom”
Ook is Trump voorstander van clean coal technology – gereguleerde verontreinigende stoffen die vrijkomen bij de verbranding van steenkool worden opgevangen-, terwijl het nog niet bestaat in de elektrische energie sector van de natie zeggen experts van Live Sciense.
Andere wetenschappers, maar ook beroemdheden bemoeiden zich met het verdwijnen van de climate change page.
Meteorologist Eric Holthaus twitterde: ”Het begint. Het eerste agendapunt op de nieuwe @whitehouse site is om het Climate Action Plan te elimineren”
Nou wij zijn benieuwd wat Trump’s volgende agenda punt is en of hij ooit door gaat hebben dat klimaatverandering een serieus probleem is…
Infographic Donald Trump vs global warming


Land van herkomst: Portugal
Infographic designer: Tomás Veríssimo
Opdrachtgever: Tomás Veríssimo
Bron: behance.net
Formaat: 842 x 1191


Kleuren


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *